Serveis

Subministrament d’aigua a la xarxa

Està especialitzada en la gestió d’abastament d’aigua potable i gestiona, totalment o parcial, cinc municipis de la comarca del Pla de l’Estany. Manté una política de constant relació amb professionals de la zona, apostant per una especialització i continuïtat en els seus equips de treball i la seva estructura directiva

Serveis d’abonats

Posem a disposició dels nostres abonats tot un seguit de serveis que inclouen la gestió integral del cicle de l’aigua potable; servei de cloració, reparacions de fuites, motors i instal·lacions, i serveis de guàrdia per a intervencions nocturnes i en dies festius. Oferim solucions per a qualsevol maldecap que puguin patir els nostres clients.

Assessorament a empreses externes i a entitats

Aigües de Banyoles també porta a terme estudis de millora en la infraestructura hidràulica, i realitza manteniment de xarxes de sanejament i estacions depuradores. Oferim assessorament a empreses externes i també a entitats. Si esteu interessats en els nostres serveis, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Oficina tècnica

Disposem d'una oficina des d'on portem a terme diferents treballs tècnics com ara l’execució d'obres hidràuliques i de sanejament. També realitzem tele gestió de processos. Aquests són només alguns dels serveis que Aigües de Banyoles posa a la vostra disposició per ajudar-vos en el que necessiteu.

Contacte

Informació

Adreça:
Passeig de la Puda, 70, 17820 Banyoles (Girona)

Avaries i reclamacions gratuïtes:
900 101 340

Telèfons:
Tel. 972 570 101 - Fax 972 573 106

Links d'interès:
Nota legal
Política de cookies

Ens vols dir alguna cosa?