22 de març, Dia Mundial de l’Aigua

22 març del 2024

22 de març, Dia Mundial de l’Aigua

D’ençà de la Cimera de Rio, l’any 1992, cada 22 de març es commemora el Dia Mundial de l’Aigua, amb l’objectiu de crear consciència sobre la importància de preservar i fer un bon us d’aquest recurs. En aquesta ocasió, el lema escollit és “Aigua per la pau”. Conscients de la necessitat d’adaptar-nos al canvi climàtic, al creixement de la població i de gestionar eficientment l’ús de l’aigua, AIGÜES DE BANYOLES SAU se suma a aquesta commemoració. Perquè l’aigua no és un bé sobre el qual enfrontar-se sinó un recurs vital que cal assegurar al conjunt de la població actual i futura, més enllà del lloc on visquin. És cosa de tots fer-ne un us responsable.

Enllaç Nacions Unides: https://www.un.org/es/observances/water-dayContacte

Informació

Adreça:
Passeig de la Puda, 70, 17820 Banyoles (Girona)

Avaries i reclamacions gratuïtes:
900 101 340

Telèfons:
Tel. 972 570 101 - Fax 972 573 106

Links d'interès:
Nota legal
Política de cookies

Ens vols dir alguna cosa?