L’estany de Banyoles recupera l’escenari de normalitat del pla de sequera

21 novembre del 2023

L’estany de Banyoles recupera l’escenari de normalitat del pla de sequera

L’estany de Banyoles ha recuperat l’escenari de normalitat del pla de sequera després que en les últimes setmanes s’hagi comprovat que els nivells d’aigua ja són els normals i, per tant, també s’aixequen les limitacions de consums urbans que hi havia fins ara.

La decisió l’ha pres l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), que ha resolt aixecar l’estat d’alerta després que l’Ajuntament de Banyoles informés sobre la recuperació dels nivells i demanés que es tingués en compte la pluviometria de l’Alta Garrotxa, que és la que alimenta l’estany, i no la pluja que cau al municipi a l’hora de dictaminar possibles restriccions.

D’aquesta forma, a partir d’ara estan permesos tots els usos de l’aigua tot i que es manté la recomanació de fer-ne un ús racional.Contacte

Informació

Adreça:
Passeig de la Puda, 70, 17820 Banyoles (Girona)

Avaries i reclamacions gratuïtes:
900 101 340

Telèfons:
Tel. 972 570 101 - Fax 972 573 106

Links d'interès:
Nota legal
Política de cookies

Ens vols dir alguna cosa?